Тодор Неделев остана втори в анкетата за най-добър играч на 14-ия кръг

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:56 / 18.11.2021
2659
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев остана на второ място в анкетата за ной-добър футболист на 14-ия кръг в Първа лига. Капитанът на "жълто-черните" получи 5 гласа. С два повече е победителят Юрген Матей от ЦСКА-София.

В допитването гласуваха общо 19 треньори. Централният защитник на "армейците" отбеляза красив гол срещу ЦСКА 1948, с което донесе победата на своя тим.

Трети остана Билал Бари от Левски с 4 гласа. Спас Делев от Арда е с два гласа, а Мартин Камбуров (Берое) получи един глас.

"В живота се случват и хубави, и лоши неща. Сега съм щастлив в София и бих искал да продължа договора си и да остана тук. До края на зимата съм фокусиран върху футбола. После очаквам разговори. Аз самия бих искал да остана в отбора. Каквото и да се случи, пред футболистите се откриват различни възможности“, заяви Юрген Матей по време на награждаването си днес.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).