Три месеца затвор за фена, показал задните си части на Ботев - ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
16:48 / 21.10.2009
8846
Пловдивският районен съд осъди по реда на бързото производство за хулиганство на три месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим подсъдимия Златин Георгиев, 33 г. Той беше признат за виновен в това, че на 17.10.2009 г. в гр. Пловдив при условията на опасен рецидив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм - чл.325, ал.4, НК.

По време на мача между Ботев и ЦСКА Златин Георгиев, фен на "канарчетата" показа задните си части на агитката на ЦСКА. Той бе избран да участва в играта на Еврофутбол - вкарай гол от центъра, но докато беше на терена се затича към агитката на ЦСКА, обърна се с гръб и си свали панталоните, в последствие показа и неприлични жестове към агитката на гостите от София. Агитката на червените засипа терена със запалки, бутилки минерална вода и каменни парчета, но, разбнира се, наказание за тях не последва.

Подсъдимият Златин Георгиев се призна за виновен и между него и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда. Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.

Подсъдимият е осъждан два пъти - за изнудване по чл.214, ал.1, НК - на 27.11.2002 г. в гр. Пловдив е принудил Димитър Консулов чрез заплашване да плати сумата от 4000 лв. и с това му е причинил имотна вреда, за което е бил осъден на две години лишаване от свобода и за кражба по чл.195, ал.4, НК, за което му е било наложено наказание от една година лишаване от свобода.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).