Италианските "канарчета" дължат над 50 000 лева на хотел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:47 / 21.10.2009
5442
За над 50 000 лева са натрупаните неплатени сметки от италианските футболисти и шефове, които са отсядали в хотел Империал от началото на италианската инвазия в Ботев, научи Plovdiv24.bg. Поредица обещания са давани през последните седмици, че ще бъдат изплатени дължимите суми, но плащането постоянно е отлагано. Най-вероятно забавянето е свързано с неразбирателствата между ръководителите от италианска страна в Ботев. Припомняме, че Франческо Салерно напусна консорциума преди няколко дни.

Всичките сметки за наети стаи в хотела са на името на старши-треньора Енрико Пичоне. Срещу него вече е подаден сигнал в прокуратурата, а те от своя страна са го отнесли до икономическа полиция. До изчистване на сметките има вероятност на Пичоне да бъде наложена забрана за напускане на страната. До десетина дни ще станат ясни резултатите от проверката на Икономическа полиция.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).