Момчил Цветанов: Изключително добра година за националния отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:18 / 16.11.2021
1788
Националът Момчил Цветанов, който игра цял мач при снощната загуба от Швейцария с 0:4, смело заяви, че представителният ни тим приключва една "изключително добра година".

Ето какво заяви футболистът на южнокорейския Гангуон след края на двубоя в Люцерн:

Обърка се целият ни план как да проведем мача. Първият гол ни стъписа и след това техните положения влязоха. Жалко, че не успяхме да се противопоставим през второто полувреме. Не мисля, че е толкова голяма разликата. Да, класен отбора са, но видяхме, че през първото полувреме, когато стояхме компактно и когато си говорихме помежду си, се получаваха нещата за нас. През първото полувреме опитахме да търсим нападателите, но не се получи.

Жалко е, че не успяхме да задържим резултата. Изключително добра година за българския национален футбол. Лошото е, че завършваме годината по този начин. Виждате какви резултати постигнахме в последните мачове.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).