Атанас Илиев: Подмладяването върви, направихме много добри мачове през годината

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
08:59 / 16.11.2021
1558
Нападателят на националния отбор Атанас Илиев направи любопитно изказване след разочароващата загуба с 0:4 от Швейцария снощи. Според бившия голмайстор на Ботев (Пд) националният ни тим е изиграл много добри мачове през 2021 година. 

"Първото полувреме се представихме много добре в дефанзивен план. След почивката започнахме много неприятно. От там нататък за тях стана по-лесно. Имахме само една ситуация - мой удар от далечно разстояние. Не се получи този мач, както трябва", започна коментара си Атанас Илиев.

"Не мисля, че някой е подвел някого. Направихме много добри мачове през годината. Понякога има лоши вечери и това бе една от тях. Мисля, че подмладяването на отбора върви. Имахме спадове и много добри моменти. Надявам се да надграждаме и да се получат нещата", завърши нападателят на италианския Асколи.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).