Салерно аут от Ботев, картотекират още нови попълнения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
18:23 / 19.10.2009
17064
Гласеният за директор в Ботев Франческо Салерно е аут от клуба, научи Plovdiv24.bg. Салерно, който бе сред първите лица, които се официализираха пред феновете като новото ръководство, е имал спорове със съдружниците си и по-точно с хората, които ще дават пари в Ботев. Те дори са го упрекнали, че заради него се бави сделката с Христолов. Крумовският бизнесмен пък от своя страна напирал колкото се може по-скоро да се раздели с клуба.

Идеята на италианците е била да финализират сделката и след това да раздадат заплати. На срещата с футболистите, които са заплашили, че вече няма с какво да се хранят е станало ясно, че ново отлагане на възнагражденията може да се окаже фатално. Тогава са припламнали и искрите между Салерно и останалите италианци.

Инвеститорите застават твърдо зад треньора Енрико Пичоне и спортния директор Малу Мпасинкату. Те двамата пък днес са били в София, за да картотекират в БФС нова част от легионерите, които да вземат участие в мача с Черноморец-Бургас.

Малу Мпасинкату за пореден път потвърди, че всичко по сделката с Христолов върви по план и тя ще бъде финализирана в максимално кратки срокове, въпреки леките недоразумения със Салерно.



Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).