Възроденият Ботев не успя да вземе нищо от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (93)
17:55 / 17.10.2009
19436
"Новият" Ботев не успя да победи водачът ЦСКА. "Канарчетата" паднаха с минималното 0:1, като половината от победата на "армейците" може да се препише на съдийската тройка, която с измислените си засади и неадекватни отсъждания не позволи на "жълто-черните да припарят до вратата на Караджов.

Срещата започна изключително интересно и първи възможност да открият резултата имаха домакините, които в този двубой излязоха с новите си екипи, пред погледа на новия кандидат-президент на клуба Марко Орнела.

Постепенно "червените" взеха инициативата и на свой ред организираха няколко опасни атаки. Платини и Делев стреляха опасно, но вратаря Бриньоли се справи и изби.

В 35-та минута "жълто-черните" организираха една от най-опасните си атаки, Ерик Кабу напредна добре от ляво, но вместо да потърси останалия сам на точката за дузпа Морини, реши да стреля.

В 40-та минута двата отбора стигнаха до сблъсък на терена. Густав бе контузен и остана да лежи на границата на наказателното поле. Вместо да извадят топката, софиянци организираха атака, завършила с опасно центриране. След нея двата отбора се хванаха за гушите, като новоизлюпеният национал Иван Стоянов бе най-деен и си позволи да блъска и рита играчи на Ботев, за което получи само жълт картон. Гъстав пък бе сменен принудително.

След почивката именно "героят" от скандалната ситуация Иван Стоянов успя да открие резултата. Той се възползва от добро подаване на Йордан Тодоров и с премерен удар отбеляза единственото попадение в двубоя.

Малко след това "канарчетата" организираха опасна атака, Илиян Йорданов изпревари играч на ЦСКА в наказателното поле, който в опита си да изчисти топката изрита брутално футболиста на Ботев, но сигнал очаквано не последва, тъй като това трябваше да е дузпа.

До края Ботев организира редица опасни атаки, спирани в зародиш с измислени засади. Кандидат-шампионите пък от своя страна разчитаха на епизодични контри.


Виж коментарите (93)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).