"Канарчетата" с последна тренировка в Куртово Конаре, плащат на полицията до обяд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
10:56 / 16.10.2009
8250
За последна тренировка преди мача с ЦСКА заминаха футболистите на Ботев Пловдив тази сутрин. "Канарчетата" пазят тревното покритие на стадиона край Бирената фабрика и тренират в Куртово Конаре. В автобуса се качиха футболисти, които ще могат да играят утре, докато на стадиона в Пловдив останаха наказаният Иван Караманов и част от некартотекираните играчи. Теренът днес бе окосен и подготвен за мача в събота.

Чак след тренировката ще стане ясна групата за мача. Въпреки, че прекара грип, един от най-качествените футболисти Емануеле Морини тренира на пълни обороти. Останалите футболисти също са амбицирани за добра игра срещу ЦСКА.

Днес до 1 часа ще бъдат платени и задълженията, оставени наследство от Христолов, към полицията, която трябва да охранява мача с ЦСКА. Това обещаха от клуба. На стадиона обаче никой не знаеше кога пристига спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Той се очакваше още вчера, но не е пристигнал и се чака с полет днес. По предварителната информация, футболистите ще получат преди мача новата си екипировка, а ще хвърлят старата в Трибуна Изток преди началото на двубоя, по време на загрявката.


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).