Хондурасецът Луиш Лопес подписа с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:17 / 13.10.2009
5010
Хондураският нападател Луиш Лопес подписа едногодишен договор с Ботев Пд. 20-годишният футболист обаче ще пропусне двубоя срещу ЦСКА, тъй като все още няма работна виза. Лопес записа неофициален дебют с „жълто-черната" фланелка в контролата с Родопа, като отбеляза гол и остави много добри впечатления с играта си.

Засега без договор остава Емил Мбамба. От щаба на „канарчетата" съобщиха, че това ще стане след медицинските прегледи, които бившият камерунски национал ще премине днес. Ако Мбамба не бъде картотекиран, Ботев ще остане без централен нападател и в двубоя срещу ЦСКА. Освен двамата чужденци, „жълто-черните" разполагат с още само един футболист на този пост - Христо Сталев. Той обаче твърдо отпада от сметките на Енрико Пичоне заради разтежението, което получи по време на мача със Славия.

При това положение, италианският специалист ще заложи на върха на атаката или на типичното крило Ален Карлет, или на халфът Емануеле Морини. Последният също е под въпрос за събота заради заболяване от грип.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).