Димитър Илиев: 4 мача - 3 победи и 1 равен! Доближаваме се до формата, която искаме

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:16 / 26.10.2021
2179
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи любопитен коментар на мача с Локомотив (София), който неговият тим спечели с 2:0 като гост. Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година вкара първия гол в двубоя, с което си направи чудесен подарък за имения ден.

Ето какво каза Илиев след края на двубоя:

Не мисля, че беше един от най-добрите ни мачове. През първото полувреме създадохме две чисти ситуации. На полувремето коригирахме някои неща, а този гол от съблекалнята ни поуспокои. Може би инстинктивно се върнахме по-назад.

Но най-важното е, че продължаваме напред в турнира. За щастие бяхме добре организирани, мога да отлича младото момче в центъра на защитата, който направи няколко решаващи намеси (б.р. става въпрос за Мартин Паскалев).

Гледаме с интерес жребия, за да видим кой ще ни се падне. Стискам палци мачът да е на Лаута, за да можем да зарадваме за пореден път нашите верни фенове. 4 мача - 3 победи и един равен. Мисля, че се доближаваме до формата, която искаме.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).