Италианците обещаха пред фенове на Ботев: Сделка ще има

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
11:27 / 13.10.2009
16117
Късно снощи част от феновете на Ботев Пловдив са се срещнали с италианското ръководство на тима. В съобщение, публикувано и в официалния сайт на "жълто-черните" привърженици, се изнасят и подробности от закритата среща, на която са присъствали само привърженици на Ботев. Италианците са показали документи, които доказват, че вече са извършени различни плащания на клуба, очакват се всеки момент и заплати. Те са обещали, че сделката ще бъде осъществена окончателно, когато се изчистят всички задължения на дружеството на Христолов.

В четвъртък с нови документи ще пристигнат отново всички италианци и, както обещаха, ще присъстват на мача с ЦСКА. За пореден път е било уточнено и, че дълго чаканият президент Марко Орнела ще изпълнява само ръководни функции, а финансите ще идват от други италиаски собственици. Италианците са обещали още много изненади в близките дни. Очаква се "жълто-черните" привърженици да продължат с подкрепата към клуба и в мача с ЦСКА в събота, когато се чака пълен стадион.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).