Неделев: Когато играем срещу Лудогорец, съдията винаги оказва влияние

Автор: Стойчо Генов
Коментари (24)
09:26 / 26.10.2021
5467
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев бе разочарован от съдийската бригада на мача с Лудогорец, загубен в Коматево с 1:3. Според капитана на домакините реферите са повлияли върху крайния изход от двубоя.

"По принцип не коментирам съдийството, но не знам вече колко години като играем с Лудогорец и по-добрите отбори съдията винаги има влияние на мача. Поздравявам целия ни отбор, раздадохме се на макс. Благодаря на публиката, която беше дошла да ни подкрепя. Продължаваме напред", започна коментара си Тодор Неделев.

"За червения картон на Мартенс съдията каза, че са му подсказали от VAR. Така са преценили. Не мога да кажа и за техния гол - гледаха го и него и щом VAR показа, че няма засада и има червен картон, значи е така. Просто играхме мача за самите нас. Похвално е, че всички се раздадохме. След като срещу Лудогорец създадохме няколко положения, когато сме с човек по-малко, значи вървим в добра посока. Надявам се в следващите мачове да продължим тази добра игра", допълни още капитанът на "канарите".

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Неделев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).