Валентич: След още един трансферен прозорец ще сме доста по-равностойни на ЦСКА и Лудогорец

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
20:37 / 25.10.2021
4224
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич обяви, че е горд със своя отбор след загубата от Лудогорец с 1:2 в Коматево. Босненецът увери, че тимът му е на правилния път и даде обещание след още един трансферен прозорец "жълто-черните" да са много по-равностойни на ЦСКА-София и Лудогорец.

Ето какво заяви Валентич след края на двубоя с Лудогорец:

Смятам, че това беше един страхотен мач преди червения картон. Два отбора, които се надиграваха. Горд съм с представянето на моя отбор. Лудогорец е тим с много висока индивидуална класа. Срещу такъв тим ние създадохме толкова много положения. Но добрият тим наказва грешките, които допускаш.

И преди казах, че мачовете с ЦСКА и Лудогорец няма да ни наранят. Ние ги загубихме и двата, но можехме и да спечелим. След още един трансферен прозорец ще можем да се борим още по-добре с тези два състава.

Съдията ни даваше жълти картони за елементарни нарушения. Дори с 10 човека успяхме да притиснем съперника. Третият гол бе твърде елементарен от гледна точка на Лудогорец.

Когато изпускаш много положения, нормално е хората да говорят за централен нападател. Но въпросът не е само до този пост - всеки един футболист може да вкара. Днес пропускаха и Неделев, и Маркиньос, които не играят на този пост. Аз вярвам на моите футболисти и знам, че сме на правилния път.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).