Пичоне: Не деля отбора на италианци и българи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:29 / 13.10.2009
4526
Ботев знае как да бие ЦСКА, отсече вчера треньорът Енрико Пичоне. "Ще направим всичко възможно да вземем максимално добър за нас резултат. От днес (б.р. вчера) почваме подготовката за мача. Момчетата се чувстват отлично. Доста пъти съм гледал ЦСКА и ги познавам добре", каза Пичоне. Спецът от Ковечрано обясни, че няма да взема никакви мерки, след като негови играчи бяха изловени в бар.

"Това е едно художествено изпълнение на журналиста, артистично бих казал. Става въпрос за пауза в шампионата. А и в "Папараци" са били цяла група - и български, и италиански футболисти", усмихна се Пичоне.

Треньорът на Ботев категорично отрече плъзналата мълва за разделение на съблекалнята и напрежение между българи и италианци. За проблема пръв заговори бившият административен директор на Ботев Ангел Бекяров.

"Не е истина. В никакъв случай не съм съгласен, че има такова деление. Този Бекяров не го познавам, не съм го и виждал. Той не е сред нас, за да знае как са нещата. Не бива да хвърля бензин в огъня. Явно целта му е да предизвика фалшива полемика и да развали атмосферата в Ботев", каза мустакатият спец от Апенините.

Той не дели играчите на българи и италианци.

"При мен на терена в мачовете излизат само достойните, тези, които са се показали на тренировките през седмицата", добави Пичоне.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).