Йордан Минев иска да играе срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:20 / 13.10.2009
2957
Защитникът на ЦСКА Йордан Минев е готов да стисне зъби и да играе срещу бившия си отбор Ботев (Пд) в събота. Десният бек има съмнения за разкъсан бедрен мускул и от лекарския щаб все още не са наясно дали той ще бъде на разположение на Любослав Пенев.

- Моето желание е да изляза срещу Ботев. Чувствам се добре, но последната дума ще имат докторите. Имал съм и по-тежки контузии - заяви Минев.

Останaлите варианти пред Пенев за поста десен бек са Павел Виданов, Костадин Стоянов и Йордан Тодоров. В контролата срещу Банско на тази позиция бе изпробван и латвийският халф Викторс Мороз.

Друго бивше "канарче" пък тренира с шина на рамото. Защитникът Апостол Попов вече тренира наравно със съотборниците си. Бранителят, който извади лявото си рамо, продължава да е с шина, но това не му попречи да се включи в заниманията. Доскоро Попов наблягаше на физическите натоварвания и не влизаше в игровите упражнения на Любослав Пенев. Бившият играч на Ботев (Пд) се контузи по време на тренировка в средата на септември. Докато бе при Канарчетата, бранителят също имаше подобен проблем. Тогава обаче той контузи дясната си ръка.

ЦСКА пристига в Пловдив в края на седмицата, мачът с "канарчетата" е в събота от 16 часа.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).