Ботев може да картотекира 7 играчи за ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
17:44 / 12.10.2009
8503
Седем футболисти имат шанс да запишат дебют за Ботев Пд в мача с ЦСКА. Трима от тях трябва да дадат отговор до утре дали ще подпишат договори с отбора на Ботев. Това са камерунецът Емил Мбамба, венецуелецът Карлос и хондурасецът Луиш. Последният се включи отлично в контролата с Родопа, спечелена от „канарчетата" с 6:0, като отбеляза гол и показа завидна техника.

В същото време четирима играчи чакат жълтите си карти, за да бъдат картотекирани в БФС. Това са халфът Алберто Ребека и защитниците Иларио Лана, Даниел Ола и Густав. Положението с Густав е по-сложно, тъй като му предстоят повторни изследвания на сърцето, след които ще стане ясно дали лекарите ще му позволят да играе футбол. При първия преглед, направен в пловдивския спортен диспансер, на бранителя му бе поставена диагноза нарушен сърдечен ритъм.

Споменатите по-горе играчи тренират с пловдивчани и с изключение на Ола всички играха в проверката с Родопа.

В близките дни в Пловдив се очаква да се завърне спортният директор на „жълто-черните" Малу Мпасинкату, който трябва да подпише договорите на новите футболисти в случай, че те се съгласят да преминат в Ботев. Освен това, мениджърът ще трябва да оправи задълженията на Ботев към пловдивската полиция. Клубът дължи 11 000 лева за охрана на мачовете от първенството до момента. От полицията заявиха, че ако до четвъртък сумата не бъде изплатена, двубоят с ЦСКА няма да бъде охраняван.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).