Неприлично предложение! Михайлов "покани" Бербатов да работи в неговия екип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:04 / 22.10.2021
2245
Борислав Михайлов е склонен да работи в един екип с Димитър Бербатов. Това призна президентът на Българския футболен съюз.

"Аз не гоня карез на никой и никога не съм го правил. Плюс това, аз няма какво да му се сърдя на Бербатов. Естествено, аз съм го канил и преди това. Питах го какво ще прави. Беше преди години - да дойде да види. Не е задължително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков. Той каза, не, че не е готов, а че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола“, заяви пред БНТ шефът на футболната ни централа.

Както е известно, миналата седмица Борислав Михайлов беше преизбран за президент на БФС, а от екипа на Димитър Бербатов са категорични, че ще оспорят конгреса в съда.

"На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, заедно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това, има такава програма за футболисти, които са около завършване на кариерите си, да ходят, да се обучават. Така че няма никакъв проблем да работя с Бербатов. Ако той има желание, на различна позиция“, добави Борислав Михайлов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).