Тунчев: Следим Мариян Тонев! С една победа нищо не се променя

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
17:14 / 19.10.2021
3328
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че постоянството и упоритостта на неговите футболисти са в основата на първата домакинска победа през настоящия сезон - с 2:1 над Пирин.

Ето какво заяви 40-годишният наставник след края на срещата на "Лаута":

Доста време чакахме тази победа. Дължи се може би на нашата настоятелност, постоянството - днес за наше щастие успяхме да си вкараме положенията. Говорили сме си в съблекалнята, че трябва да имаш и малко късмет. Най-радващото в случая е, че головете отбелязаха нашите двама нападатели.

Не мисля, че е имало някакво притеснение при нас. Ние получихме елементарен гол, но мога да кажа, че стояхме добре на терена. С една победа нищо не се променя кой знае колко. След два дни имаме друг мач срещу сериозен съперник.

Диктувахме играта, пресирахме, движехме, мисля, че физически сме добре. Надявам се да няма контузии. Имахме идея да спестим един-двама футболисти, но след като получихме гол, не успяхме да го направим.

За първи път чувам, че искаме Исмаил Иса. Мариян Тонев го наблюдаваме, но дотам. По-скоро на този етап едва ли ще имаме ново попълнение, защото той трябва да е свободен агент.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).