Огромна радост в Спартак след гол от дузпа в дербито срещу Секирово

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:03 / 18.10.2021
2103
Спартак (Пловдив) постигна най-важната си победа в първенството на "А" Регионална група, след като победи с 1:0 втория в класирането Секирово. До този момент двата отбора бяха безгрешни в първенството, но вече само "гладиаторите" са без загубена точка и едноличен лидер в класирането. 

Дербито бе ръководено от най-добрия български съдия Георги Кабаков. 

Възловият момент в двубоя дойде в 70-ата минута. Стоян Марудов центрира отляво и удар на Васил Стойчев с глава срещна горната греда. Отбитата топка бе засечена от Любомир Цеков, но играч на домакините изби с ръце от голлинията.

Георги Кабаков логично отсъди дузпа и вдигна червен картон на бранителя на Секирово. Зад топката застана Тодор Тимонов, който вкара с топовен шут за 0:1.

Така Спартак е едноличен лидер в класирането с пълен актив от 27 точки и голова разлика 42:2. В следващия 10-и кръг в събота (23 октомври) от 16:00 часа синьо-белите приемат Марица (Любеново) на стадион "Тодор Диев".

Спартак игра в състав:

В. Димитров, А. Стойчев, К. Апостолов (Д. Милчев), С. Марудов, Х. Доков, Тодор Тимонов, Кирил Георгиев, В. Стойчев, А. Маргаритов, Г. Лазаров (Александър Стойчев), Любомир Цеков (Г. Тодоров)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).