Резервите на Локо паднаха от Любимец с 1:0 в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
18:12 / 09.10.2009
4903
Локомотив (Пловдив) изгуби гостуването си на Любимец с 1:0, в контролен мач, завършил преди броени минути. Треньорът на "черно-белите" даде почивка на голяма част от титулярите в този двубой.

През първите 45 минути Мартин Сечков можеше да поведе "смърфовете" на два пъти, но ударите му с глава не сполучиха. Малко преди почивката пък Георги Божилов не успя да се възползва от паса на Георги Данов и облиза гредата на съперника отвън.

Второто полувреме бе по-силно за домакините, които създадоха няколко сериозни положения, като при едно от тях успяха да вкараха топката в мрежата на Стоян Ставрев. В 63-ата минута Павлин Тодоров прекара топката между краката му след диагонален шут.

В 78-ата минута Ставрев изкупи вината си, изваждайки топката от горния си ляв ъгъл, след перфектно изпълнение на ъглов удар.

Иван Маринов заложи на експериментален състав, започвайки със Ставрев, който ще пази в следващия шампионатен мач, заради наказание на Кирил Акалски. От дясно и ляво на защитата на неприлични за тях постове бяха съответно юношите Георги Бъчваров и Христиан Попов. Двойката централни защитници бе поверена на Людмил Николов и Мартин Сечков. В центъра на терена оперираха Милан Милутинович и Деян Комленович, по крилата бяха бразилецът Рафаел и Красен Трифонов, а смело напред атакуваха Георги Данов и Георги Божилов.

През второто полувреме на смяна се включиха юношите Веселин Марчев, Борис Кацаров и Стайко Стойчев, както и слабо-представящия се дори и при дублиращия тим Емил Стоев-Бадема.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).