Привърженик: Подкрепяме Бербо, защото Михайлов фалира ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:42 / 12.10.2021
2573
Конгресът на БФС ще определи новият президент на централата. Събитието в конгресната зала на НДК започна в 10:00часа, предаде репортер на Sofia24.bg.

Шестима са кандидатите за президентския пост на БФС. Това са Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Христо Христов, Георги Захариев и Ивайло Дражев.

508 клуба от професионалния и от аматьорския футбол у нас ще дадат своите гласове, с които ще определят победителя. От настоящото ръководство признаха, че конгресът ще струва 400 хиляди лева, а сумата е по-висока заради противоепидемичните мерки.

Европейската футболна централа пък изпраща сръбския делегат Горан Лакович да следи какво се случва на място. Той е шеф на дирекция "Национални федерации" към европейската централа. ФИФА също трябва да има свой пратеник на събитието.

Феновете на ЦСКА-София подкрепят Димитър Бербатов и все още обвиняват Борислав Михайлов за фалита на любимия им клуб. Ето какво каза един от тях пред камерата на Sofia24.bg.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).