Локо (Сф) иска да приеме Локо (Пд) в "Надежда", ще позволи ли БФС?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:32 / 11.10.2021
1924
Мачът на Локомотив (Сф) с Локомотив (Пд) от осминафиналите за Купата на България може да се играе на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда". Двубоят е на 26 октомври (вторник) от 16:00 часа. Както е известно, заради липсата на лиценз за елита "червено-черните" приемат съперниците си на стадион "Васил Левски", а веднъж домакинстваха и на "Арена Царско село".

В срещите за Купата на България обаче условията за лицензиране за елита не важат. Именно от това възнамеряват да се възползват столичните "железничари". Все пак от СТК ще трябва да променят началния час на срещата заради това, че на стадиона няма осветление, а е възможно да се играят продължения и да се изпълняват дузпи.

БФС вече имаше такъв казус през 2019 година и го разреши в полза на заинтересования клуб. Тогава, на 5 декември, Арда прие ЦСКА-София в осминафинал за Купата на България в Кърджали, въпреки че нямаше право да домакинства на своя стадион в елита. Арда играеше своите срещи за първенство на стадион "Локомотив" в Пловдив.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).