Фен на Локо: Цял живот Зума ви беше виновен!!! Сега сигурно Митко ще е такъв за следващите 45 години!!!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (55)
13:12 / 11.10.2021
13218
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, публикува емоционални думи в подкрепа към капитана на черно-белите Димитър Илиев. Както е известно, Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година пропусна дузпа при загубата на националния отбор с 1:3 при гостуването на Литва.

Владимиров е един от авторите на клубния алманах за историята на Локомотив Пловдив - "Оттук започва любовта".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса това, което Владимир Владимиров написа в личния си профил във Фейсбук:

9 ОКТОМВРИ 1976 г.

"... При една акция на Христо Бонев шотландският рефер Йън Фут надува свирката. Дузпа за България. Кой обаче да стреля? Предвидено е наказателните удари да изпълняват Павел Панов и Войн Войнов. Пачата и Воината обаче отказват. Няма време. В решаващия момент с отговорността се нагърбва Зума. Срещу него е Доминик Баратели. Българският капитан е неточен. Край на двубоя при 2:2. Година по-късно французите финишират с точка повече от нас и се класират за Аржентина'78. Пропускът на Зума пък е обезсмъртен във френския комикс "Невероятните приключения на сините с Мишел Идалго"..... "

Из "От скрина": Пред очите на българската публика

9 ОКТОМВРИ 2021 г.

"Българският национал Димитър Илиев търпи подигравки в Испания за пропуска си от бялата точка срещу Литва.... "

Пиша всичко това, защото ми прави изключително грозно впечатление, колко този пропуск на Митко направи по някакъв начин щастливи толкова много българи! Как клубните пристрастия в един момент избухнаха в подигравики и едва ли не всичките проблеми на БГ футбола се оказаха като че ли зависими от този пропуск... и някак думите на Петела "А какво ли щеше да стане ако Димитър Илиев бе вкарал... " напомнят на събитията. отпреди ТОЧНО 45 години... ама като казвам ТОЧНО, значи точно.... ТОЧНО отново на...... 9 октомври, но.... 1976 г., България играе ПЪРВИ мач в световните квалификации за първенството в Аржентина (1978 г.)... Зума изработва дузпа за България... хората (Панов и Войнов), които са избрани да бият дузпите се "СКРИВАТ" и Зума сам поема отговорността... бие дузпата, но за съжаление ПРОПУСКА!!! Мача завършва 2:2! България играе още 5 мача, но така и до днес ... този ПРОПУСК, в ПЪРВИ квалификационен мач, от бялата точка на Зума е определян като РЕШАВАЩ и Зума е обвиняван затова!!!

Историята някак се повтаря, нали?!

А ние - "феновете" в България, водени от чисто КЛУБНИТЕ си пристрастия реагираме като ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ!!!

"Цял живот" ЗУМА ви беше виновен!!! Сега, сигурно Митко ще е такъв за следващите 45 години!!!

Ето затова ще ни е такъв и футбола!!!

Каквито феновете... такъв и футбола!!!

Затова и "французи" и "испанци" ще ни се подиграват! Та нали ние сами си се подиграваме един на друг... защо и те да не го правят!!!

Горд съм да съм от Локо Пловдив.... горд съм, че имаме двама истински капитани като Зума и Митко, които могат да понесат отговорност за действията си като мъже и поведението на хората, водени от омраза, породена от чисто клубни пристрастия!!!


Виж коментарите (55)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).