Марица изпусна дузпа и удари две греди срещу Лудогорец II

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:48 / 02.10.2021
2460
Марица (Пловдив) загуби с 1:3 гостуването си на Лудогорец II в мач от 12-ия кръг във Втора лига, който се игра в Разград. Възпитаниците на Николай Димитров имаха своите шансове, но късметът им обърна гръб.

Мариян Тонев не успя да реализира от точката на дузпата през първото полувреме, а през второто на два пъти гредите помогнаха на домакините след удари на Айкут Янъков и Веселин Марчев. Единственото попадение в мача за Марица дойде в даденото от съдията допълнително време, като точен от дузпа бе Айкут Янъков. За втория отбор на Лудогорец отбелязаха Илкер Будинов в 27-ата и 48-ата минути и Владислав Найденов в 80-ата.

Така двата отбора си размениха позициите в класирането, като Марица вече е на осмо място с актив от 17 точки. На 16 октомври жълто-сините приемат Хебър в регионалното дерби на Втора лига.

Марица игра в състав:

Илия Николов, Ангел Грънчов, Георги Иванов, Димитър Аврамов (Йордан Пейчинов), Симеон Вешев, Янко Ангелов, Мартин Газиев (Милен Танчев), Валери Домовчийски (Александър Праматаров), Веселин Марчев (Теодор Фърков), Айкут Янъков, Мариян Тонев (Станислав Маламов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).