Сашо Тунчев: Реално мачът трябваше да свърши хикс

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
21:59 / 01.10.2021
5524
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев смята, че миг невнимание е довел до загубата на неговия тим с 0:1 при гостуването на Берое.

"В някои моменти изгубихме единоборства. Като цяло се получи мач на битка, на борба. Ако успееш в отделните моменти на единоборства, може да се надяваш на успех. Доста си говорихме преди мача, че тези единоборства ще решат изхода. Днес миг невнимание ни костваше поне точката", заяви наставникът на вицешампионите след края на мача в Стара Загора.

"Трябваше да дадем шанс на някои момчета - имаме доста хора на скамейката, а и срещу Ботев не изиграхме добър мач. Биков получи контузия и това може би разконцентрира леко нашата отбрана. Но аз мисля, че реално мачът трябваше да завърши хикс. Нужна е синхронизация, новите момчета да успеят да наваксат физическата подготовка", каза още Александър Тунчев.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).