Фенклубът на Локо: Представянето ни по трибуните беше на топ ниво и доминирахме над съперника

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
13:56 / 27.09.2021
4048
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение, в което благодари на всички, взели участие в хореографията на дербито с Ботев, завършило 1:1 на "Лаута".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста от "Лаута":

Приятели,

Отмина поредното дерби на Пловдив. Както обикновено, представянето по трибуните на нашата публика беше на топ ниво и доминирахме над съперника.

Искаме да изкажем благодарност на хората, които през последната седмица се посветиха на хореографията, които прекарваха денонощия за нейната подготовка. Благодарим и на техните семейства за разбирането и за това, че споделиха тяхната страст! Организираните фенове бяха сърцето и душата на целия процес, за да може всички заедно като юмрук да смажем врага. Респект!

Благодарим на всички, които с финансова помощ, труд или консумативи направиха всичко това възможно! Всеки един лев, даден от вас, отива по предназначение за важните мачове на Локомотив!

Благодарим за вашата подкрепа. Търсете кутиите за дарения, за да бъде нашето представяне по трибуните на още по-високо ниво.

Благодарим Ви !


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).