Адриан Андреев игра тенис с деца преди Sofia Open 2021

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:45 / 23.09.2021
872
Големият български талант и участник на Sofia Open 2021 Адриан Андреев зарадва учениците от 49 ОУ "Бенито Хуарес" в София - над 70 деца от първи до седми клас имаха удоволствието да поиграят тенис с Адриан непосредствено преди участието му на турнира от категория ATP 250 в българската столица.

ОУ "Бенито Хуарес" е едно от малкото училища в България със собствена тенис база, изградена с помощта на фондация "Димитър Бербатов". Учениците имат регулярни занимания по тенис с треньора Георги Георгиев. Ади бе приятно изненадан от топлото посрещане и добрите умения с ракета в ръка на младите тенисисти.

Директорът на 49 ОУ "Бенито Хуарес" Яница Милева благодари на Адриан за специалното внимание, което подари на учениците, пожела му успех на предстоящия голям турнир в София и по продължаващия му път нагоре.

Адриан Андреев ще играе в основната схема на Sofia Open за четвърта поредна година, след като през 2017-а, едва 15-годишен, участва в квалификациите в София. През 2018-а Андреев стана първият играч, роден през този век, който участва в основната схема на турнир от календара на ATP, благодарение на Българската федерация по тенис и организаторите на Sofia Open.

В момента Адриан заема върховото в кариерата си място под №319 в ранглистата, като два пъти мина първи кръг на турнири от календара на АТР.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).