Александър Тунчев: Отборът на Ботев ще иска да си върне за последното 6:0

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:46 / 21.09.2021
3473
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев похвали футболистите си след изразителната победа над Родопа с 4:0, която класира тима му за 1/8-финалите от турнира за Купата на България.

Ето какво заяви специалистът след края на двубоя в Смолян:

Говорихме доста преди мача, че трябва да подходим сериозно, имаме обеца от миналите години. Радостен съм, че така се получи и си направихме двубоя лесен. Някои от новите момчета имаха нужда от игрови минути, за да покажат на какво са способни. По най-добрия начин успяхме да натоварим всички.

Всяка една победа дава самочувствие, но не трябва да се отпускаме. Има неща върху които да работим, но може би тези две победи ни дават малко спокойствие. Отборът на Ботев ще иска да си върне от последното дерби. Тук е важна нагласата и мотивацията, с която влезеш в този мач. Ние ще направим всичко възможно мобилизацията да бъде на много високо ниво.

В такива мачове няма нужда от допълнителна мотивация. Трябва да внимаваме някой да не прегори преди мача. Ще се постараем да ги подготвим по най-добрия начин. Който отбор покаже по-голяма агресия и футболни качества, той ще победи в дербито.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).