Иван Маринов: Локомотив вече се надига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:10 / 04.10.2009
2503
Старши-треньорът на пловдивския Локомотив Иван Маринов бе доволен от играта на футболистите на тима след края на днешния двубой с Левски. Ето какво каза той след последния съдийски сигнал:

Общо взето съм доволен от играта. Първото полувреме имаше известно притеснение и известен респект от страна на нашите състезатели спрямо отбора на Левски. Голямата загуба в средата на терена беше контузията на Евертон Джилио - Том. Първото полувреме Левски имаше инициативата. За първия гол разбрах, че дузпата е била реална, не е имало засада. За втория обаче грешката беше наша - получи се неразбирателство в защитата. Радвам се, че Локомотив прояви дух и второто полувреме имахме шанс да стигнем до 3:2. Имаше ситуация с класически фал за картон и не знам защо не бе отсъден. Не съм аз човека, който трябва да коментира съдийството, но през второто полувреме беше повече в наша вреда по мое мнение неангажиращо.

Много пъти съм казвал, че в Локомотив няма игрова криза. Щом съумяхме да отбележим голове, значи Локомотив е в състояние да се изправи и да съперничи на всеки отбор в България.

Финансови проблеми в клуба няма, всичко е изчистено. Футболистите получиха заплатите през тази седмица, ще бъдат и възнаградени. След мача в Мездра трябваше да поговорим с футболистите. От тогава тренировъчния процес протича изключително спокойно, момчетата са много мотивирани. Смятам, че конкуренцията вътре в отбора е доста сериозно и можете да видите, че Локомотив вече се надига.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).