Крушарски: Започнах да пътувам в страната! И аз мога да черпя и да раздавам топки!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
11:41 / 16.09.2021
3907
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че вече пет клуба са застанали зад него за предстоящия конгрес на БФС, който трябва да избере новия президент на футболната ни централа. Според бизнесмена представителите на въпросните клубове щели да се изкажат в негова подкрепа и с пълно одобрение за предложенията, които ще даде.

"Още поне 50 клуба обаче ще появят активност и ще поставят доста неудобни въпроси. Този път ви гарантирам, че ще стане истински конгрес с дискусия, спорове, размяна на идеи. Накрая делегатите ще преценят кой да подкрепят и бъдете сигурни, че доста ще са зад мен. Вече пътувам из страната и държа да се срещам и с тези, които се явиха на сбирките с Бербатов. Ще ги убедя, че има смисъл да чуят това, което имам да им казвам. И аз мога да черпя, и аз мога да раздавам топки. Смисълът обаче в цялата работа е друг. Трябва да има принципи, за да може и топките да са по-качествени, и мрежите по-здрави и банкетите по-весели", заяви Христо Крушарски, цитиран от "Мач Телеграф".


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).