Отборът на "Любекс" спечели за втора поредна година турнира в памет на Тоско Бозаджийски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:16 / 05.09.2021
2383
В Пловдив приключи футболният турнир в памет на привърженика на Ботев (Пд) Тоско Бозаджийски. В надпреварата участваха 30 отбора, като голямата атракция бе отборът, съставен от треньорите и ръководството на ПФК Ботев Пловдив, както и отборът на треньорите на Bultras Fight Club.

Ето какво съобщиха органицаторите от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

Двубоите бяха изключително оспорвани, като за втора поредна година победител стана отборът на "Любекс", който надигра тима на "No Mercy", а на трето място завършиха "Гражданите".

И трите отбора получиха страхотни награди, осигурени с подкрепата на ПФК Ботев и Колежанско.

Събитието бе уважено и от Георги Аргилашки, Емануел Току, Николай Минков и Реда Рабей, които раздадоха стотици автографи и дълго време се снимаха с всички желаещи.

Изключително атрактивни бяха надпреварите по канадска борба и дърпане на въже, както и демонстрацията на момчетата от Bultras Fight Club.

Точно по обяд състезанията бяха спрени, за да могат всички присъстващи да почетат подобаващо Тоско Бозаджийски!

Изказваме благодарности на всички, които уважиха събитието, както специално на ПФК Ботев, Колежанско, сладкарски цех Амбелино, Бив Инвест ЕООД, футболна академия Пловдив и ресторант "Рибарника", които помогнаха за осъществяването му и осигуряването на наградите.

Очаквайте скоро много снимки и видео от най-интересните моменти от турнира.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).