Читател на Plovdiv24.bg: Общината се подиграва с всички фенове на волейбола в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
14:20 / 02.09.2021
3866
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изкаже своята болка по темата, засягаща местата за масов спорт на открито, и по-специално за волейбол. Даваме му думата сега:

Добър ден! Както сигурно знаете, днес е денят на финала на световното първенство по волейбол до 19 години, в който България ще играе за титлата. Това е сериозен успех, но какво прави община Пловдив за развитието на волейбола?

Единственото игрище за волейбол на открито (не за плажен волейбол) се намира в Младежки център Пловдив. Но то е смесено с игрището за тенис на корт и още по-неприятното е, че за волейбол може да се ползва само между 8:30 и 17:30 часа през делничните дни.

Това е подигравка с всички фенове на волейбола, които искат да упражняват любимият си спорт на открито предвид емидемията и мерките.

За футбол има изградени допълнителни игрища и крайната им бройка е около 7, за баскетбол си има 2 игрища, а за тенис е пълно с игрища в района на гребната база. Защо решиха един от най-успешните колективни спортове да бъде ощетен? Надявам се чрез вас това до стигне до общината. Поздрави!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).