Футболистите на Ботев ще раздават автографи на откриването на турнира в памет на Тоско

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
11:17 / 02.09.2021
2098
На 4 септември ще се проведе футболният турнир в памет на Тоско Бозаджийски. Стартът на надпреварата е в 9:00 часа, като двубоите ще се проведат на игрищата на СУ "Св. Софроний Врачански" в район "Тракия", Пловдив. В състезанието ще участват 30 фенски отбора, включително и тим, съставен от треньорите и ръководството на ПФК Ботев Пловдив, както и отбор на треньорите на Bultras Fight Club.

Официалното откриване на турнира ще се състои в 12:00 часа, като то ще започне с посещение на част от футболистите на Ботев (Пд), които ще раздават автографи на своите почитатели. След това е предвидена демонстрация на част от момчетата от Bultras Fight Club, уточниха организаторите от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

За състезателите на най-добрите 3 тима в турнира са подсигурени (съвместно с ПФК "Ботев Пловдив") изключителни награди - оригинална тениска с автографите на всички футболисти на Ботев Пловдив, както и членска карта "Ние сме Ботев", право на 15 % отстъпка за една година в клубния магазин, плюс ключодържател, всичко опаковано в специална кутия.

Предвидени са и атрактивни състезания по канадска борба и дърпане на въже.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).