Гонзо се връща на терена, ще играе в един отбор с Мартин Петров и Валери Божинов

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:06 / 02.09.2021
4057
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов отново се връща на терена. Бившият нападател ще играе в един отбор с Мартин Петров, Валентин Илиев и Валери Божинов в приятелски мач по повод 100-годишния юбилей на Ботев (Враца).

Демонстративният двубой ще е кулминацията на празника на стадион "Христо Ботев" във Враца и ще противопостави звездната формация на Мартин Петров срещу отбор, селектиран от Сашо Ангелов с футболисти, играли за Ботев (Враца) в родния елит.

Клубът от Враца ще отбележи един век от своето съществуване в събота (4 септември) от 17:30 часа. Поканени са легендарни футболисти, треньори, ръководители, деятели и гости. 100-те най-велики личности, сред които бившите футболисти и треньори Георги Каменов, Николай Пенков, Илия Вълов, Цветан Йончев и др., ще бъдат наградени за огромния си принос към клуба, съобщава "Конкурент". Ще се проведат още 3 футболни срещи. В едната съперници ще бъдат настоящият представителен тим и състав от детско-юношеската школа.

После в двубой ще излязат селекциите от 80-те години на ХХ век (в която изпъкват имената на Илия Вълов, Валери Греков, Тодор Гарев, Илия Войнов, Цветан Данов, Емил Маринов и др.) и от 90-те години (с Валентин Станчев, Георги Антонов, Чавдар Атанасов, Светлин Симеонов, Ивайло Димитров и др.).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).