Звезда на Левски: Локо може да победи всеки, в Пловдив никога не е лесно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:52 / 01.09.2021
2611
Един от най-добрите играчи на Левски в момента - Борислав Цонев, бе избран за Футболист №1 на 4-и и 6-и кръг от Първа лига. Халфът получи днес двете си награди и даде интервю в столичния Пресклуб България. Той направи любопитен коментар за предстоящия мач на "сините" срещу Локомотив в Пловдив.

"Няма как да не съм мотивиран след тези лоши резултати на старта. В Левски трябва да си мотивиран, защото за този клуб всяка точка е изключително важна. Мислите ни са насочени изцяло към следващия мач, а той е след десет дни. За победни серии изобщо не мислим, но това ще помогне за самочувствието на младите ни играчи. За тях подобно нещо би било супер", каза Борислав Цонев.

"В този момент обаче ситуацията е такава, че нямаме лесни мачове. Следващият ни съперник Локомотив (Пловдив) също не започна добре, но може да победи всеки отбор в първенството. Още повече, че гостуваме в Пловдив, където никога не е лесно.

Новият спонсорски договор ни дава малко спокойствие. От доста време се чакаше развитие и може би вече ще бъдем по-отпуснати, след като сме стабилни финансово. Надявам се и да постигнем резултати, за да работим по-спокойно", допълни още халфът на Левски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).