Камбуров: Ще играя до декември! Жена ми не дава повече и иска да се прибирам в Пловдив!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
14:25 / 24.08.2021
11823
Легендата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров заговори за края на своята футболна кариера. Императорът изравни рекорда на Петър Жеков по попадения в родния елит, като двамата имат вече по 253 гола. Камбуров направи това при победата на Берое с 1:0 над Ботев (Враца), когато се разписа от дузпа.

"Щастлив съм. Преди две години, ако някой ми беше казал, че ще бъда с 253 гола, може би нямаше да му повярвам. Надявам се да стигна и до 254! По принцип, много не идват роднини на моите мачове, аз не обичам да ме гледат на живо. Но моментът беше такъв и много се радвам и за сина ми, и за цялото семейство. Искам да посветя този рекорд на баща ми, който може би сега е най-гордият", заяви Мартин Камбуров пред клубната телевизия на беройци.

"Имам договор до декември да помагам на Берое да спечели колкото се може повече точки. Моята работа ще е дотогава. А и жена ми не ми дава повече, защото иска да си се прибирам в Пловдив", каза още Императора.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване след изравняването на рекорда на Петър Жеков!



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).