Треньори и ръководство на ПФК Ботев ще участват в турнира в памет на Тоско Бозаджийски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
17:41 / 23.08.2021
3086
Отбор, съставен от треньорите и ръководството на ПФК Ботев, ще се включи във футболния турнир в памет на Тоско Бозаджийски, научи Plovdiv24.bg. Новината потвърдиха организаторите на събитието от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението на КПБП:

Уважаеми ботевисти,

футболният турнир в памет на Тоско Бозаджийски наближава. Все още имате една седмица, за да запишете своя отбор за турнира, но побързайте, защото местата вече са съвсем ограничени. Желаещите да участват в турнира могат да се запишат във фен магазина на ул. Нестор Иванов №1 до 31.08, като отборната такса за участие е 50 лв.

В надпреварата ще се включат и тим, съставен от треньорите и ръководството на Ботев Пловдив, както и отбор на треньорите на Bultras Fight Club, за което им изказваме най-искрени благодарности. 

Освен, че може да премерят сили с отбора на треньорите, за състезателите на най-добрите 3 тима в турнира сме подсигурили изключителни награди - оригинална тениска с автографите на всички футболисти на Ботев Пловдив, както и членска карта "Ние сме Ботев", право на 15 % отстъпка за една година в клубния магазина плюс ключодържател, всичко опаковано в специална кутия.

Наградите са осигурени съвместно с ПФК Ботев Пловдив!


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).