Валентич: Бяхме почти перфектни през първата част

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:11 / 17.08.2021
2912
Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич сподели впечатленията си от равенството 1:1 срещу Ботев Враца. 

"Ако сравним първите два мача като гости, мисля, че бяхме почти перфектни през първата част. Те имаха няколко положения, ние държахме топката и се опитахме да атакуваме. Мисля, че през първото полувреме мачът бе 50/50. През второто бяхме наясно, че имат енергия и ще опитат да натиснат. Не видях класата, която ни трябваше. Нямахме енергия в последните 15 минути", заяви Валентич. 

"Ако питате Тодор Неделев, той ще иска да играе веднага, но това е решение на медицинския екип. Нямаше го дълго време, може да има мускулни контузии, затова трябва да го вкарваме стъпка по стъпка в играта. Той още не е на това ниво, на което ние очакваме. Хубаво е да го видим отново в игра." 

"Левски заслужава много повече от тези три точки, които има. Второто полувреме срещу Царско село бе невероятно. Футболистите показаха лоялността към клуба и към феновете, така че ще видим. Това е дерби, никой не знае какво ще се случи".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).