Крушарски: Срам ме е да поканя гости във ВИП залата на "Лаута"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
13:16 / 13.08.2021
13003
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски прие спокойно загубата от Копенхаген с 2:4 и отпадането на отбора от турнира Лига на конференциите. Клубният бос обаче е категоричен, че черно-белите отново ще са фактор във вътрешното първенство.

"Просто не си повярваха момчетата в началото и това обърна положението. Ако си бяха повярвали, нямаше да се случи това. При нас проблемът е опитът. Още трябва са се трупа опит. Трябва да си изчистат главите, за да заиграят както могат“, заяви пред радио "Пловдив" Христо Крушарски.

"Можеше да е и още по-добре. И аз бях сигурен, че ако играеха така, както в първия мач срещу Копенхаген и бяха с чисти мозъци, щеше да стане друг мач. Разликата е в парите, не в класите. Гледайте тук в Копенхаген на какъв стадион се играе, а при нас като дойдат, просто ме е срам да поканя хората във ВИП залата на Лаута. Това ако е ВИП зала - тури му пепел", допълни още бизнесменът.

"Локомотив ще си бъде фактор занапред нонстоп. Ние надграждаме и ще продължим да надграждаме – докато си изградим собствената школа и тръгнем да си вадим кадрите отдолу. Ние имаме два отбора вече във "В“ групите и от тях също ще вадим футболисти, няма да купуваме на килограм", завърши собственикът на Локомотив Пловдив.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).