Най-желаният в момента волейболен трофей е в Пловдив! Да си пожелаем да остане завинаги!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:33 / 11.08.2021
1822
Купата, която ще бъде връчена на шампиона от Европейското първенство по волейбол за жени, бе представена днес официално в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ценният трофей бе показан на специална пресконференция, на която присъстваха и.д. кмет на града Величко Родопски, зам.кметът Георги Титюков, Любомир Ганев - президент на БФВолейбол, националният селекционер Иван Петков, капитанът на тима Елица Василева, звездите в отбора Ева Янева и Гергана Николова и др.

Купата е най-желаният в момента волейболен трофей! Точно след една седмица българските "лъвици“ ще излязат в зала "Колодрума“ в Пловдив за първия си мач от европейското първенство, който е на 18 август от 20:30 часа срещу Гърция.

"Радвам се, че имаме голямото удоволствие да посрещнем една от многото гордости на България. Вие, жените, направо ни разбивате напоследък, особено на олимпиадата. Волейболът е любим спорт за пловдивчани и за нашата публика ще е удоволствие да наблюдава играта на любимите си спортисти. Разполагаме с една от най-модерните и съвременни спортни зали - "Колодрума“. Да си пожелаем тази купа да остане в Пловдив", заяви Величко Родопски.

"Тази година неофициално я кръстихме като годината на женския волейбол. Спряхме се на Пловдив заради два фактора – първият е ВК Марица и успехите, които този клуб постигна през последните няколко години. Вторият фактор е община Пловдив и усилията, които полага за развитието на нашия любим спорт. Призовавам привържениците да побързат да си закупят билети за предстоящото Европейско първенство, защото за някои от мачовете вече няма свободни места в централните сектори в залата", каза на свой ред Любомир Ганев.

Гледайте в прикаченото видео как протече днешната пресконференция в Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 7
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).