Играч на Копенхаген: По-добри сме от Локомотив, ще ги подложим на натиск още от началото

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
16:00 / 09.08.2021
3513
Изгряващата млада звезда на Коренхаген Мохамед Дарами изрази мнение, че тимът му е много по-добър от Локомотив Пловдив и очаква победа в реванша в четвъртък, видя Plovdiv24.bg. 19-годишният нападател бе един от най-добрите при успеха с 4:2 в дербито срещу Брьондби, като след негови пробиви трима играчи на гостите получиха жълти картони.

"Атмосферата и подкрепата, които изпитахме в неделя, бяха фантастични, така че се надявам в четвъртък стадионът отново да се напълни и феновете да ни помогнат да продължим напред в Лига на конференциите", заяви Мохамед Дарами пред официалния клубен сайт на Копенхаген.

"Мисля, че напоследък се представяме добре и победата над Брондби ни дава още повече увереност и енергия. Искаме да влезем в групите на Лига на конференциите и затова задължително трябва победим Локомотив в четвъртък. Още в първия двубой показахме, че сме по-силният отбор, въпреки тежките условия с жегата. Но те също имат някои наистина добри играчи, особено в атака. Така че трябва да сме концентрирани и готови от самото начало", допълни още нападателят.

"В четвъртък ще поставим българите под натиск на "Паркен". Вероятно те отново ще играят на контраатаки и ние трябва да сме подготвени за това. Но въпросът е да продължим напред, което изисква победа, така че е много просто", завърши изказването си Мохамед Дарами.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).