Ще е страшно! Вижте каква атмосфера чака Локомотив в Копенхаген!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
10:12 / 09.08.2021
9198
Локомотив Пловдив го очаква изключително тежка атмосфера на стадион "Паркен" в Копенхаген в четвъртък вечер. Тогава черно-белите излизат срещу датския си съперник в реванш от третия предварителен кръг в Лигата на конференциите. Първият двубой на Лаута завърши 1:1.

ФК Копенхаген изигра вчера страхотен мач и спечели дербито на Дания срещу Брьондби с 4:2. Момчетата на Йенс Торуп бяха подкрепяни неистово от своите фенове и със сигурност същата ситуация ще е в четвъртък срещу пловдивчани.

Копенхаген поведе в 12-ата минута чрез датския национал Йонас Винд. Брьондби изравни чрез Тобиас Бьоркайет, но Давид Кочолава отново даде аванс на "лъвовете“ още преди почивката.

Гостите изравниха в 48-ата минута, като този път точен бе Сигур Ростед. След това обаче съперникът на Локомотив показа здрава психика и изтръгна успеха с две попадения на Йонас Винд (69) и Пеп Биел (81).

Така Копенхаген излезе на трето място във временното класиране с актив от 8 точки (2 победи и 2 равенства). Лидерс 10 точки е Рандерс, следван от Мидтиланд с 9 т.

Гледайте в прикаченото видео разширен репортаж от дербито Копенхаген - Брьондби!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).