Кокала за съдийството в Коматево: Тенденциозно! Дузпата за Ботев беше симулация, реферът надмина себе си!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:30 / 06.08.2021
5340
Треньорът на втородивизионния Левски (Лом) Емил Велев отправи сериозни обвинения към съдийската бригада на мача срещу втория отбор на Ботев (Пд). Жълто-черните победиха с 3:0, но според Кокала тимът му е бил сериозно ощетен от арбитрите. Затова и ръководството на Левски (Лом) пуска жалба срещу действията на главния съдия Димитър Димитров.

"В последните три кръга непрекъснато сме ощетявани от реферите. Но в Пловдив Димитър Димитров надмина себе си. И наистина не знам защо! Тенденциозно съдийство, само в едната посока! Отсъди дузпа за Ботев след симулация, даде погрешни картони, като само за две минути изгони Раиф Мурадов. Не отсъди явна дузпа за нас срещу Кутев, като нарушението бе в наказателното поле, а той го извади отвън! Направо уникално съдийство! Подаваме жалба до Съдийската комисия, всички спорни моменти са подкрепени с видеозапис. С две думи надяваме се на справедливост!", заяви пред Sportal.bg Емил Велев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).