Крушарски: Ще играем на кръв! Никой в отбора не трябва да мисли за трансфери

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
08:44 / 04.08.2021
4162
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път заяви, че е оптимист преди предстоящия двубой с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

“Не знам защо ръководството на гостите отказа традиционния обяд преди двубоя. Доколкото разбрах, са се отказали от съображения за сигурност. За мен и за нашите футболисти няма да има специална премия преди този първи мач, но ще има премия, ако отстраним Копенхаген и продължим в турнира. Освен желязна игра и победа, друго не очаквам от двубоя. Борбата ще е безмилостно жестока и епична. Ще играем на кръв", заяви пред "Мач Телеграф" бизнесменът.

"Имах среща с момчетата и си поговорихме дълго. Наясно са какво се очаква от тях. Трябва да прескочат и този кръг. Това е нашата цел. Със сигурност знам колко сериозен противник има срещу нас, но искам увереност от нашите футболисти. Българите не сме по-долу от нито една нация. Проблемите често си ги правим сами и нарушаваме реда. Никой в отбора не трябва да мисли за трансфери или да се разсейва с каквото и да е. Добрите игри са най-добрият начин всеки да си вдигне цената и да предизвика вниманието, което заслужава", допълни още Христо Крушарски.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).