Габи Петрова: Уча се от всяко едно състезание! Има още какво да покажа!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:24 / 03.08.2021
1569
Най-добрата българска атлетка за 2020 година Габриела Петрова се завърна в България след участието на Олимпийските игри в Токио. Състезателката на СКЛА Локомотив Пловдив не успя да влезе във финала на троен скок, след като в квалификациите направи само един успешен опит с резултат 13.79 метра.

"Чисто технически, не успях да направя това, което трябваше. След втория опит направих фал и отскочих далече от дъската. След това на третия опит настъпих с малко дъската. Ако не бях настъпила дъската, щях да се класирам за финала", заяви Габи Петрова на летището. коментира Петрова при завръщането си в България.

"Не се случиха нещата. Здрава съм, и аз, и треньорът ми. Върнахме се живи и здрави. Спазвахме всички мерки в Токио. В самия ден на състезанието се чувствах добре. Климатът бе тежък. Но времето е бе много тежко, топло и влажно. Всяко едно от тези неща оказва влияние. Уча се от всяко едно състезание. Има още какво да покажа. Най-важно е психически да си почина една-две седмици, но най-напред да се наспя след тези пътувания", добави още Габриела Петрова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).