Георги Минчев: Не знам дали ще бием с 6:0, но се надявам на краен успех

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:03 / 29.07.2021
2493
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев вярва в крайния успех на своя тим в сблъсъка срещу Словачко от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Реваншът е тази вечер в Чехия, а в първия двубой черно-белите спечелиха с 1:0.

Минчев все участие в снощната официална пресконференция на ПФК Локомотив, а мнението му за мача бе предадено на чешките медии с помощта на бившия играч на черно-белите от 80-те години Румен Стайков - Балона.

"Готови сме за мача. Надявам се да покажем доброто ниво от първия мач, както и да се поздравим с крайния успех. Защитата на Словачко е стабилна, физически са много добре. Не очаквам да е различна за реванша. Подготвени сме и мисля, че ще се справим. Не знам дали ще победим с 6:0, но се надявам да постигнем успех, който да ни класира за следващия етап на турнира", заяви Георги Минчев.

Гледайте в прикаченото видео пресконференцията на ПФК Локомотив в Чехия!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).