Тунчев: Не сме тренирали дузпи! Ако се стигне до тях, имаме опитни играчи, които ще се справят

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:28 / 28.07.2021
2577
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че тимът му ще търси да отбележи първи гол в утрешния реванш срещу Словачко. 40-годишният специалист говори на официалната пресконференция преди двубоя, който е в четвъртък от 20,00 часа.

Ето какво каза наставникът на вицешампионите:

Отборът е добре, настроението е на добро ниво. Надявам се да се представим на ниво и да победим. Имаше лека умора в играчите, но те са напълно възстановени. Всеки един от тях е готов да даде максимума от възможностите си. Всеки един от тях знае колко е важен този мач.

Противникът със сигурност ще търси ранен гол. Те ще играят пред тяхната публика и ще се надяват на подкрепата от трибуните, за да ни победят.

Преди мача може да има напрежение, но ние сме показали, че се справяме добре под напрежение. Всеки един от нас трябва да вярва в думите на собственика Христо Крушарски.

Няма да се приберем отзад и да чакаме да ни вкарат гол. Ще се опитаме ние първи да отбележим. Не сме тренирали дузпи. Надявам се, че няма да се стигне, но ако все пак се стигне, имаме много опитни футболисти, които могат да се справят.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Локомотив в Чехия!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).