Валентич: В сърцето си аз съм ботаник! В Ботев бих искал да видя Валверде от Реал (М)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
12:41 / 24.07.2021
6482
Старши треньорите на А и Б отборите на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич и Стефан Стоянов, застанаха един до друг преди старта на шампионатите в Ефбет лига и Втора лига. Представителният тим на "канарите" излиза днес от 18,45 часа в Коматево срещу отбора на Пирин (Благоевград).

Азрудин Валентич бе пределно откровен и разказа интересни неща са себе си, които до този момент не бяха известни на пловдивската футболна общественост.

"Очаквам повече лоялност от играчите към отбора и към клуба. Целта през този сезон е Топ 6 и след това - без лимит. Това, което хората не знаят за мен, е че в сърцето си аз съм ботаник. Харесвам цветя", заяви босненският специалист пред камерата на клубната телевизия.

"От световноизвестните футболисти бих искал да видя в Ботев (Пд) Валверде от Реал (Мадрид). Надявам се, че този сезон ще мога да върна на феновете това, което заслужават. Цялото семейство на Ботев заслужава повече щастие", каза още Валентич.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Валентич и със Стефан Стоянов!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).