Николина Ашчерич: Здравей, Пловдив! Радостна съм, че ще бъда част от Марица

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:53 / 23.07.2021
2077
Марица (Пловдив) направи поредния си трансфер за новия сезон. Българският волейболен шампион привлече сръбския център Николина Ашчерич.

Новото попълнение на пловдивчанки стартира кариерата си в сръбския Войводина (Нови Сад), играе и за друг сръбски тим Динамо (Панчево), с който е финалист в турнира за Купата на Сърбия. Играла е и във Филипините за отбора на Креамлин Куул Смашърс, с който печели титлата в страната. След това кариерата и продължава в сръбския Трент (Обреновац) и Халадаш (Сомбатхей) от Унгария. Последно е играла в сръбския БЛ Волей, откъдето и идва в Марица.

Николина Ашчерич ще помогне на тима в битките в Шампионска лига и защитата на шампионската титла в НВЛ и Купа България.

"Здравей, България! Здравей, Пловдив! Радостна съм, че ще бъда част от отбора на Марица през новия сезон. Обещавам да дадем всичко най-добро от нас и да се гордеете с нас“, заяви с посланието си към феновете Николина Ашчерич.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).