Треньорът на Словачко: Страхотна, бурна атмосфера! Надявам се и нашите фенове да направят такава

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:20 / 23.07.2021
5433
Треньорът на Словачко Мартин Свeдик не скри възхищението си от страхотната атмосфера на стадион "Локомотив" въпреки загубата на своя тим с 0:1 в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Очаквахме изравнен двубой, така се и получи. Преобладаваше битката по всички части на терена. През първото полувреме и двата отбора имаха по 1-2 ситуации, които не успяха да реализират. Още преди мача казах, че отборът, който допусне по-малко грешки, ще победи. Точно така се и получи. При гола направихме поредица от глупости, които ни костваха загубата. Разочаровани сме, но запазваме надеждите си за втория мач", заяви Мартин Сведик.

"Съдията пускаше малко по-свободна игра, не свири няколко нарушения. Имаше една ситуация за дузпа срещу Хофман, която не бе отсъдена. Но може би това, че не накъсваше играта, бе положително за мача като цяло. След цялата ситуация с COVID атмосферата тук бе страхотна. Тя може да вдигне играчите. Надявам се и нашите фенове да направят същата бурна атмосфера, която да ни даде сили", завърши наставникът на Словачко.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).